Behind Mörsblog

Het idee achter Mörsblog

Het idee achter Mörsblog is om niet alleen maar een opsomming te geven van leuke websites of interessante artikelen. Mörsblog is opgezet met meerdere doelen in gedachte en is daarom ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Opinie: het lijkt me leuk om mijn visie op verschillende situaties of acties te geven. Gestoeld op ongecontroleerde gedachten, zonder onderzoek naar feiten en met mijn eigen aannames als uitgangspunt en af en toe wordt een eventuele oplossing aangedragen. Dit betekent dus niet dat wat ik hier meld ook waar is, ik geef slechts aan hoe ik tegen bepaalde dingen aankijk of hoe ik deze ervaar;
  • Verhalen: Door communicatie of waarnemingen ontstaat er regelmatig een idee in mijn hoofd. Dat wil ik dan delen via Mörsblog. Ik wil dan graag mijn ideeën in verhaalvorm opstarten door een eerste alinea of hoofdstuk te publiceren. Het lijkt me interessant als daarop door bezoekers ingehaakt wordt en er een echt verhaal ontstaat. Als er uiteindelijk een volwaardig boek ontstaat waar 64 schrijvers aan hebben meegewerkt, dan is dat toch geinig?;
  • Sport: ik heb nogal veel met sport, vooral met voetbal. Hoewel dat wel duidelijk aan het veranderen is. In deze categorie gaat het dus over de sport; hoe ik er tegenaan kijk, het beleef en eventueel hoe ik denk dat het ook anders kan ;
  • Ervaringen: in deze categorie vind je verhalen uit mijn eigen verleden. Dingen die ik heb meegemaakt en die ik om een bepaalde reden interessant genoeg vind om te delen op Mörsblog. Maar ook ideeën die voortkomen uit alledaagse situaties en waarbij een verhaal verzonnen zou kunnen worden. Ik maak er geen verhaal van, het zijn meer suggesties voor anderen, of dingen die ik me afvraag en waar anderen misschien op kunnen inhaken of gewoonweg het antwoord kunnen geven.

De naam van het blog is ontleend aan mijn bijnaam: Meurs. Zo word ik al jaren door, voornamelijk, mijn broer genoemd. Om het wat chiquer en internationaler te maken heb ik daar Mörs van gemaakt. Mörsblog is dan snel bedacht en klinkt naar mijn idee best goed 😉

De binnen de website gebruikte beelden zijn eigen werk of bewerkte originelen van Freeimages.com en Pixabay.

Veel plezier met lezen en/of reageren!